Спорт 05. јуни 2018. / 12:16

Секс афера го стресе таборот на Ферари и Кими Раиконен

Секс афера го стресе таборот на Ферари и Кими Раиконен

Секс аферата која го стресе таборот на Ферари и пред се Кими Раиконен, е ситуација која сигурно нема да влијае на понатамошната соработка, тврди првиот човек на Скудерија Ферари, Серхио Маркионе.

Минатата недела се појави афера дека наводно Кими Раиконен малтретирал и вознемирувал девојка келнерка, која го обвинува за сексуален напад од пред две години.

Според Газета дело Спорт, Маркионе децидно тврди дека Раиконен нема ништо поврзано со овој исцениран скандал и дека тоа нема да влијае на неговиот договор.