Спорт 11. June 2018. / 15:45

Овој меч ќе го памти цел живот: Борец крвнички претепан (ВИДЕО)

Овој меч ќе го памти цел живот: Борец крвнички претепан (ВИДЕО)

Мечот помеѓу Блејдс и Оверсин привлече доста внимание.

Алистаир Оверсин очигледно нема повеќе капациетет за UFC и време му е да премине во Белатор. Тоа е мислењето на експертите, откако Британецот беше брутално претепан од страна на Куртис Блејдс на UFC 225 во Чикаго.

Блејдс во третата рунда го собори Оверим.

Погледнете ја борбата: