Спорт 21. април 2018. / 23:26

Нападнати играчите на МЗТ Скопје во сала, има повредени

Нападнати играчите на МЗТ Скопје во сала, има повредени

Ексклузивно! Вечерва пред само неколку минути во малата сала каде тренираат играчите на МЗТ Скопје нападнати се дел од играчите на клубот. Меѓу нападнатите има и повредени, пишува на Фејсбук групата „Аеродром во моето срце“.