Спорт 13. ноември 2020. / 16:38

Би-Би-Си за македонските фудбалери: Видете, за ова постои фудбалот

Би-Би-Си за македонските фудбалери: Видете, за ова постои фудбалот

За успехот на фудбалската репрезентација на Македонија и пласманот на ЕП вчера јави и британски „Би-Би-Си“.

Под текстот кој го краси фотографија од радоста на македонските фудбалери тие напишаа: