Скопје 08. октомври 2018. / 20:58

Жителите зачудени: Автомобили се креваат во Аеродром (ФОТО)

Жителите зачудени: Автомобили се креваат во Аеродром (ФОТО)

Автомобили се креваат кај хотел „Русија“, вечерва во општина Аеродром, по насоки на градоначалникот Златко Марин и градоначалникот на град Скопје Петре Шилегов, објави Сигнал.

Градоначалникот Златко Марин треба да им обезбеди паркинг место на жителите на Аеродром, а не да им ги крева автомобилите од пред своите домови.

Жителите на Аеродром зачудени, прашуваат зошто не се испрати пајак – служба и да ги крева автомобилите во општина Чаир, туку мора тие постојано да бидат на мета.