Скопје 01. септември 2018. / 10:48

Забавен викенд во Зоолошката градина, подароци и детска претстава за најмладите посетители

Забавен викенд во Зоолошката градина, подароци и детска претстава за најмладите посетители

По повод почетокот на новата училишна година, од Зоолошката градина во Скопје инфомираат дека Зоолошката подготвила многу изненадувања за најмалите посетители кои денеска од 12 до 14 ќе ја посетат.

„Orange kids club подготвува забава Back to school, каде што ќе ги анимира најмладите посетители со бесплатен курс по танц, караоке, кловн и принцези, ваучери со попусти и уште многу интересни содржини“, информираат оттаму преку соопштение.