Скопје 06. февруари 2019. / 12:34

Водоводен дефект во Бардовци

Водоводен дефект во Бардовци

Поради водоводен дефект на улицата 6 во село Бардовци пред руска резиденција прекинато ќе биде водоснабдувањето во 20 куќи на улицата 6 и руската резиденција од 10:00 часот до санирање на дефектот.