Скопје 14. септември 2018. / 11:21

Во понеделник дел од Бардовци без струја

Во понеделник дел од Бардовци без струја

В понеделник од 9 до 14 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „6“ во скопското село Бардовци.

Причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето планирани технички зафати во дистрибутивната мрежа од страна на екипи на „ЕВН Македонија“ АД.