Скопје 10. август 2018. / 17:57

Во дупка во Аеродром пропадна полициско комбе (ФОТО)

Во дупка во Аеродром пропадна полициско комбе (ФОТО)

Фотографија од полициско комбе заглавено во дупките полни со вода по улиците низ Аеродром, објави Фејсбук групата „Аеродром во моето срце”.

-Почнаа и полициските возила да пропаѓаат во дупките низ #Аеродром!, пишува на групата.