Скопје 01. октомври 2019. / 15:42

Утре и задутре посебен сообраќаен режим во Скопје

Утре и задутре посебен сообраќаен режим во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека утре и задутре (02 и 03.10.) во посета на нашата држава ќе престојува државна делегација на Република Црна Гора.

Поради тоа, во наредните два дена на дел од сообраќајниците во Скопје ќе биде воведен посебен сообраќаен режим.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните за разбирање и за почитување на упатствата на полициските службеници задолжени за безбедноста на делегацијата.