Скопје 25. јуни 2020. / 21:33

Владо Мисајловски на средба со граѓаните на населбата Керамидница

Владо Мисајловски на средба со граѓаните на населбата Керамидница

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на ИЕ 2, Владо Мисајловски, оствари средба со граѓаните на населбата Керамидница, каде на жителите им ја престави програмата на ВМРО-ДПМНЕ и ги слушна нивните проблеми.