Скопје 09. June 2018. / 16:29

(ВИДЕО) Во Аеродром продолжува сечењето на дрвја

(ВИДЕО) Во Аеродром продолжува сечењето на дрвја

Граѓанската иницијатива „Сакаме Аеродром да дише“ објави видео од сечење дрвја денеска на територија на Општината. Ниту невремето, поројните дождови и поплавените улици не ги спречило инвеститорите во намерата.

„Го искористија невремето за да пресечат уште едно од последните дрва кои останаа“, се вели во фејсбук постотот на „Сакаме Аеродром да дише“.