Скопје 04. февруари 2020. / 12:36

(ВИДЕО) На ПОЦ повторно се емитуваа порно филмови

(ВИДЕО) На ПОЦ повторно се емитуваа порно филмови

На социјалните мрежи осамна видео како на мониторите на апаратите за плаќање на паркинг се емитувале пopнo филмови.

Минатата година на први мај мониторите за паркинг исто така емитуваа порно филмови, по што од ПОЦ објаснија дека системот за паркоматите бил хакиран, а беше известена и полицијата.