Скопје 07. јуни 2019. / 20:00

(ВИДЕО) Крави пасат среде Скопје: Кејот на Вардар претворен во пасиште

(ВИДЕО) Крави пасат среде Скопје: Кејот на Вардар претворен во пасиште

Кејот на македонската метропола, Скопје, денеска беше претворен во пасиште.

Оваа срамна глетка ја забележаа граѓаните на кејот на реката Вардар каде пасеа крави.