Скопје 30. јуни 2020. / 14:33

(ВИДЕО) Костовски: Се што е изградено во Бутел е од ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) Костовски: Се што е изградено во Бутел е од ВМРО-ДПМНЕ

Кандидатот за пратеник во изборната единица 2 на ВМРО-ДПМНЕ, Дарко Костовски денес беше во посета на населеното место Живко Брајковски и на фејсбук објави видео со кое им се обраќа на граѓаните на Бутел и истакна дека во времето на СДСМ нема реализирани а ниту еден од тие проекти започнато наспроти времето на ВМРО-ДПМНЕ во кое се реализирани видливи дела кои што можат да се погледнат со голо око.

Целосното видео обраќање може да го проследите во продолжение.