Скопје 03. јули 2020. / 19:45

(ВИДЕО) Чаирчани со трски во рацете „ловат“ риби на улица

(ВИДЕО) Чаирчани со трски во рацете „ловат“ риби на улица

На социјалните мрежи се појави видео насловено како „Риболов на Чаирчанка“, а на кое се гледа како чаирчани со трски во рацете „ловат“ риби во дождовницата која се насобрала на улиците.