Скопје 12. јули 2019. / 14:31

Утре влезот во Зоолошката во Скопје ќе биде бесплатен

Утре влезот во Зоолошката во Скопје ќе биде бесплатен

Во склоп на фестивалот Summerland Skopje, утре по 17:00, влезот во Зоолошка градина Скопје ќе биде бесплатен, објави Скопјеинфо.

Од 18:00, ќе имате можност возејќи се на вовчето низ Зоо Скопје да уживате во музичко театарскиот перформанс- Хакуна Матата во Зоо парк.

Во недела пак во Градски Парк на Школка, заедно со ДКЦ Карпош ја промовираме ЗОО Азбука, а потоа во светот на рептилите не носи Војо. Јавање пони кончиња од 19:00.