Скопје 15. јули 2020. / 07:47

Денеска дежурни ќе бидат овие билетарници на ЈСП во Скопје

Денеска дежурни ќе бидат овие билетарници на ЈСП во Скопје

Денеска, среда, 15 јули, дежурни ќе бидат три билетарници на ЈСП.

Од 7 до 19:30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче, а од 7 до 13 часот, отворена ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.

Владата го прогласи утрешниот ден за неработен поради одржување на предвремените парламентарни избори.