Скопје 02. јули 2019. / 21:28

Утре без вода ќе остане дел од Карпош

Утре без вода ќе остане дел од Карпош

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека на ден 03.07 (среда)  2019 година, поради уличен дефект на цевка Ф 150 мм на ул. „Миладин Поповиќ“ бр.8 .

Без водоснабдување од 08:30 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците од ул.„Миладин Поповиќ“ .Оваа улица која ќе остане без вода се наоѓа во општина Карпош. Ако живеете на оваа улица снабдете се навреме со вода.