Скопје 24. ноември 2020. / 13:04

Утре без вода делови од Топанско поле и од Чаир

Утре без вода делови од Топанско поле и од Чаир

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 25.11.2020 поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник на цевка од ф-300мм на ул.Џон Кенеди б.б (во близина на Веро), прекин во водоснабдување имаат корисниците од населбите: Топанско Поле и Чаир.

Водоснабдувањето ќе биде во прекин од 09:30 часот до завршување со активностите. (општина Чаир)