Скопје 15. септември 2020. / 09:45

Утре без струја делови од Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Утре без струја делови од Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Утре без струја, во одредени периоди од денот, ќе останат делови од неколку скопски општини, информира РЦУК.

Од 09.00 до 11.00 часот електрична енергија ќе немаат корисниците од улицата „8“ во Сопиште, од 12.00 до 15.30 часот корисниците од улицата „Благоја Гојан“ и уличките кои водат до неа во општина Кисела Вода, од 09.00 до 13.00 часот корисниците од улицата „Јуриј Гагарин“ бр.26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44 во Карпош, од 11.00 до 14.00 часот корисниците од булеварот „Борис Трајковски“, подулица број 9 – објекти во близина на пругите за Цементара во Кисела Вода, од 08.30 до 13.30 часот корисниците од улицата „Богомилски Поход“ и околните улици во општина Аеродром, од 08.30 до 11.00 часот корисниците од Габечки дол во Добри дол на крај на селото во Сопиште и од 08.30 до 14.30 часот потрошувачите после пругата кон село Кондово до обиколницата во општина Сарај.