Скопје 20. јануари 2021. / 13:32

Улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“ утре без вода

Улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“ утре без вода

Во текот на утрешниот ден поради дефект на затварач (огрлица) Ф400мм. ниска зона на ул.Топанска 24. без вода ќе бидат корисниците од улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“ до полициската станица Бит Пазар.

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09 часот па се до завршување на дефектот.
Утре без вода корисниците од улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“.