Скопје 05. декември 2019. / 12:47

Трајановски: Уништивте зеленило 10 пати поголемо од вашиот таканаречен зелен кров на ГТЦ

Трајановски: Уништивте зеленило 10 пати поголемо од вашиот таканаречен зелен кров на ГТЦ

Вака изгледа зеленилото на кејот на Вардар после чистењето на коритото. Тешката градежна механизација уништи 16 800 м2 зеленило, напиша поранешниот градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски.

Вака ли Град Скопје се грижи за зеленилото ??? Знаете ли дека уништивте зеленило 10 пати поголемо од вашиот таканаречен зелен кров на ГТЦ?!?, прашува Трајановски