Скопје 22. мај 2020. / 10:17

Трајановски: Петре купи 33 автобуси, а јас 320 автобуси за три години

Трајановски: Петре купи 33 автобуси, а јас 320 автобуси за три години

Петре купил 33 автобуси. Во првите три години од мојот прв мандат набавивме 320 автобуси, напиша поранешниот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски на Фејсбук.

Значи на Петре ќе му им требаат 10 мандата да го замени возниот парк на ЈСП, напиша Трајановски.