Скопје 13. јуни 2018. / 20:37

Состојбата по невремето „качи се во автобус ако можеш“ (ФОТО)

Состојбата по невремето „качи се во автобус ако можеш“ (ФОТО)

Откако денеска Скопје го зафати големо невреме, на социјалните мрежи повторно се појавија фотографии кои ги насмеа сите.

Иако ситуацијата во градот Скопје особено по саботното невреме стана алармантна, граѓаните на сета мака не им преостанува ништо освен да се насмеа и да чекаат штетите од невремето сами да се санираат.

Па така и овој пат хит на интернет станаа овие две фотографии, влегување и излегување од градски автобус, погледнете: