Скопје 03. декември 2019. / 09:59

Скопје утрово меѓу првите пет најзагадени градови во светот

Скопје утрово меѓу првите пет најзагадени градови во светот

Скопје утрово е помеѓу петте најзагадени градови во светот.

Според последните податоци на „Airvisual“, Скопје утрово се најде на третото место на листата според загадувањето.