Скопје 08. февруари 2021. / 10:08

Повеќе улици во Скопје денеска без вода

Повеќе улици во Скопје денеска без вода

Без вода денеска од 10 часот ќе бидат корисниците од улиците „Софиска“, „Његошева“, „Копенхагенска“ и „Бриселска“, информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје.

Прекинот на водоснабдувањето е поради изведување на водоводен приклучок ф-100мм на „Софиска“ 24 и ќе трае до завршување со дефектот