Скопје 21. јуни 2018. / 13:39

Поради летниот распуст, не важат бесплатните средношколски билети

Поради летниот распуст, не важат бесплатните средношколски билети

Од вчера (20 јуни, среда), поради летниот распуст, не важат бесплатните средношколски билети и тие се исклучени од интегрираниот тарифен систем, соопшти денеска ЈСП Скопје.

ЈСП Скопје нуди можност средношколците по повластени цени да купат месечен билет за јули и август по цена од 600 денари.