Скопје

Героски се премисли откако се виде со инвеститорот: Нека се гради спроти Холидеј Ин – зградите ќе бидат еколошки

Главниот уредник на „Слободен печат“ Бранко Героски кој беше критички настроен за изградбата на зграда спроти хотелот „Холидеј Ин“,...