Скопје 03. февруари 2021. / 15:53

Општина Сопиште утре без вода oд 10 часот

Општина Сопиште утре без вода oд 10 часот

– Без вода утре од 10 часот ќе биде Општина Сопиште, информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје.

Како што информираат од претпријатието, прекинот на водоснабдувањето е поради дефект шибер Ф 150 на улица 13 во Сопиште и ќе трае сѐ до санирање на дефект.