Скопје 25. јуни 2020. / 21:43

Мизрахи во Трубарево и Јурумлери: Крикот на мојот народ е заеднички крик дека е доста

Мизрахи во Трубарево и Јурумлери: Крикот на мојот народ е заеднички крик дека е доста

Трубарево е за Обнова. Не може повеќе да ги трпи неправдите и понижувањата.

Крикот на мојот народ е заеднички крик дека е доста. Заедно стоиме рамо до рамо со сите. Ќе се избориме за светла иднина, напиша Рашела Мизрахи на Фејсбук.

Таа денеска се сретна и со граѓаните на Јурумлери.

Од средбата во населеното место Јурумлери испраќаме позитивна енергија.

Нашата цел е да пренесеме меѓу народот позитивни пораки и да ја претставиме Обновата. Потребно е единство и храброст.