Скопје 30. јуни 2020. / 15:56

Левица: Mенаџментот на Капитол Мол се понаша како тротоарот да е нивна приватна сопственост

Левица: Mенаџментот на Капитол Мол се понаша како тротоарот да е нивна приватна сопственост

Политичката партија „Левица“ со имотни листови во рака направи акција пред трговскиот центар Капитол Мол покажувајќи дека менаџментот на трговскиот и сопствениците незаконски ги бркаат од тротоарот.