Скопје 17. април 2018. / 09:49

Креативни крадци: Украдени сите шахти во Карпош 1, ги разубавиле со лисја и гранки

Креативни крадци: Украдени сите шахти во Карпош 1, ги разубавиле со лисја и гранки

Жителите на Карпош 1 вчера занемеа од вешти крадци кои успеале да ги украдат сите шахти во населбата. Но нивната „инвентивност“ не завршила тука.

Како предупредување за граѓаните да не пропаднат во некоја дупка, оставиле гранки и лисја кои ѕиркаат по улиците.
Фотографиите ги направи екипата на „Слободен печат“ на улицата Руѓер Бошковиќ во Карпош.