Скопје 14. June 2018. / 21:46

Карпошани без струја веќе петнаесет минути (ФОТО)

Карпошани без струја веќе петнаесет минути (ФОТО)

Општина Карпош 1, кај поранешно Симпо вечерва нема струја и тоа повеќе од петнаесет минути. Граѓаните се надеваат на брзо санирање на дефектот.