Скопје 22. октомври 2019. / 13:29

ЈСП со изменет сообраќаен режим поради ,,23ти Октомври”

ЈСП со изменет сообраќаен режим  поради ,,23ти Октомври”

Од ЈСП информираа дека утре, среда (23.10.2019 година), поради државниот празник 23 Октомври – Ден на македонската револуционерна борба, автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред.

Дежурни ќе бидат три билетарници: Транспортен центар 7-19.30 часот Зелено пазарче 7-19.30 часот Ѓорче Петров 7-13 часот.