Скопје 26. август 2020. / 15:28

Град Скопје со тепалки се справува со комарците

Град Скопје со тепалки се справува со комарците

Скопјани деновиве мака мачат да се справат со убодите од комарци.

На социјалните мрежи се појавија фотографии на кои се прикажани тепалки за комарци со кои Град Скопје офанзивно се справува со комарците.