Скопје 17. април 2018. / 11:11

(ФОТО) Жителите на Аеродром гневни на Златко Марин ги урнаа тарабите каде ќе се градат згради

(ФОТО) Жителите на Аеродром гневни на Златко Марин ги урнаа тарабите каде ќе се градат згради

Револтирани граѓани ги урнаа тарабите за новата зграда која треба да се гради на локацијата на постоечки детски парк и игралиште кај Тобако 2, на аголот улиците Руди Чајавец и Фрањо Клуз. Граѓаните си го кажаа своето, се очекува реакцијата на општината.

Жителите на Аеродром се гневни на Златко Марин затоа што очекуваа од него да ги исполни пред изборните ветувања, да не се уништуваат јавни површини, за на нивно место да се градат згради.