Скопје 28. април 2018. / 19:07

(ФОТО) Скопјани на Шилегов му даваат шише ракија за секоја наполнета дупка

(ФОТО) Скопјани на Шилегов му даваат шише ракија за секоја наполнета дупка

„Шилегов, напуни ја дупкава и испиј ме – твојата Ж’та“, шишенца ракија со ваков натпис се појавиа денеска на неколку дупки по улиците во Град Скопје.

Авторите на оваа акција се непознати, но, веројатно не се задоволни од начинот на кој градоначалникот Шилегов се справува со патиштата во градот, па на шега му нудат шишенце ракија за секоја наполнета дупка.

ФОТО: Лидер