Скопје 24. октомври 2018. / 12:24

ФОТО: Мајмунче се роди во Зоолошката градина во Скопје

ФОТО: Мајмунче се роди во Зоолошката градина во Скопје

Зоолошката градина на социјалните мрежи соопштува дека родено е мајмунче.

-Нашата павијанка на свет донесе мало преслатко бабунче. Таткото е се уште збунет, се вели во објавата на Фејсбук.