Скопје 17. мај 2020. / 20:26

(ФОТО) Долги редици пред продавниците во скопските молови

(ФОТО) Долги редици пред продавниците во скопските молови

Откако Владата со одлука на Комисијата за заразни болести одлучи да ги отвори моловите ширум земјава, се случи тоа што го гледавме во регионот во изминатиов период.

И додека многумина се смееја на соседна Србија кога луѓето чекаа редици пред познатата продавница, истото се случи во Скопје.

Овие денови кружат безброј фотографии од моловите во земјава каде народот буквално „навали“, погледнете.