Скопје 11. февруари 2019. / 11:29

(ФОТО) Депонија под прозорците од студентскиот дом „Пелагонија“

(ФОТО) Депонија под прозорците од студентскиот дом „Пелагонија“

На социјалните мрежи се споделува фотографија направена од студентскиот дом „Пелагонија“ во скопската општина Кисела Вода на која се гледа како просторот под домот е претворен во депонија. Фотографијата предизвика бројни коментари.