Скопје 08. March 2019. / 10:56

Еве кој делови од Аеродром утре ќе бидат без струја

Еве кој делови од Аеродром утре ќе бидат без струја

Без струја утре од 8:30 до 14:30 часот ќе останат корисниците од делови од улиците „Мите Богоевски“, „Михаил Глинка“ и „Гаврил Константиновиќ“.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје прекинот е поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа.