Скопје 17. октомври 2020. / 07:12

Денеска намалено водоснабдување во Автокоманда, Маџари и во Сингелиќ

Денеска намалено водоснабдување во Автокоманда, Маџари и во Сингелиќ

Со намален притисок на водоснабдување ќе бидат денеска корисниците од населбите Автокоманда, Маџари и Сингелиќ.

Од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје соопштуваат дека притисокот на водата ќе биде намален поради реконструција на водоводна мрежа Ф 150 на булеварот „Александар Македонски“ бб.