Скопје 13. јануари 2021. / 09:49

Денеска без вода касарна Илинден и бул. Македонска Косовска Бригада

Денеска без вода касарна Илинден и бул. Македонска Косовска Бригада

Без вода изутрина од 9:00 часот се корисниците од бул.„Македонска Косовска Бригада” крак 10 ,ТГЦ ПОИНТ и касарна Илинден.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 250мм на бул. „Македонска Косовоска Бригада” крак 10 во населбата Шуто Оризаре.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.