Скопје 07. април 2020. / 06:45

Денеска без вода делови од булевар „Србија“ и улиците „Топаанска“ и „Војдан Чернодрински“

Денеска без вода делови од булевар „Србија“ и улиците „Топаанска“ и „Војдан Чернодрински“

П Водовод и канализација соопшти дека утре од 9 часот прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од бул. „Србија“ и бензинската станица „Окта“ во општина Аеродром поради водоводен приклучок на булеварот.

Од 9 часот вода ќе немаат и корисници од ул.„Топаанска“ и ул. „Војдан Чернодрински“ поради приклучок на бул. „Никола Карев“.