Скопје 29. мај 2020. / 07:19

Денеска без струја делови од Чаир, Центар, Аеродром и Кисела Вода

Денеска без струја делови од Чаир, Центар, Аеродром и Кисела Вода

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска без електрична енергија ќе останат:

-Од 08.30 до 11.30 часот, корисниците од дел од ул. Црноризец Храбар, дел од ул. 1616 (реонски центар) – Лисиче, како и корисниците од Ул. 1513, во Пинтија во општина Аеродром и Кисела Вода.

-Од 08.30 до 15.30 часот, корисниците од дел од ул. Џон Кенеди, Ул. Максут Садик, Ул. Пере Тошев во општина Чаир.

-Од 13.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. Питу Гули делот кај Американска Резиденција во општина Центар

-Од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од ул. Славе Деловски и соседните улички во општина Центар.