Скопје 19. март 2020. / 09:49

Делови од Карпош и Сопиште утре без струја

Делови од Карпош и Сопиште утре без струја

Без струја утре ќе останат делови од општините Карпош и Сопиште.

Како што соопшти РЦУК, по претходно добиено известување од ЕВН Македонија АД утре без електрична енергија ќе останат во периодот од 9 до 11 часот, дел од корисниците од улица Варшавска – објекти лоцирани позади ресторан Скара Бар во Општина Карпош, како и објектите на студентскиот дом „Гоце Делчев“ во периодот од 9 до 14 часот.

Од 9 до 15 часот утре без струја ќе останат дел од корисниците од село Добри Дол во Општина Сопиште.