Скопје 05. јули 2020. / 10:51

Делови од Карпош и Гази Баба утре без струја

Делови од Карпош и Гази Баба утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за ден 06.07.2020 година (понеделник), планирани се следните технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

-во периодот од 08:15 – 14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Антон Велковски и ул. бр.6. (општина Г.Баба).

-во периодот од 09:00 – 14:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул. Хелсинки. (општина Карпош).