Скопје 02. февруари 2021. / 10:47

Дел од жителите на Дебар Маало денеска без вода

Дел од жителите на Дебар Маало денеска без вода

Без вода денеска од 9:00 часот се корисниците од улицата „Црвена Вода“, број 11 во населбата Дебар Маало.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради дефект на улицата „Црвена Вода“ број 11, во населба Дебар Маало.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.