Скопје 16. мај 2019. / 18:26

Дел од Скопје утре без вода

Дел од Скопје утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 17.05.2019 година (петок) поради приклучок на нова мрежа од ф-100 мм на ул. „Мирослав Крлежа“ бб (пред кафана Наџак), прекинато водоснабдување ке имаат корисиниците на потегот од ул.

„Орце Николов“ до улица „Костурски Херои“ (29 Ноември) од 08:30 часот се до санирање на дефектот (о. Центар).